Kerhoillat

Kerhoillat joka tiistai-ilta. Ovet pyritään pitämään avoinna klo. 18:00 - 20:00. Teemailloista ilmoitetaan erikseen alla olevissa tapahtumissa.
Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat

OH4AC antennit

Radioamatööriharrastus

Radioamatööritoiminta on monipuolinen harrastus, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Mukana harrastuksessa on kaikenikäisiä aina koululaisista eläkeläisiin. Radioamatööritoimintaa voi harrastaa monessa eri muodossa.

 Lisätietoa tästä linkistä!

Miten pääsen mukaan

Tule tutustumaan. Meillä on Mikkelissä kerhotilan ovet auki lähes joka tiistai. Järjestämme tarvittaessa kursseja jossa saa opastuksen radioamatööritutkintoa varten. Tarvittaessa ota yhteyttä kerhon sähköpostilla tai soittamalla yhteystiedoissa olevalle henkilölle.

OH4AC QSL-kortti

OH4AC

Mikkelin Seudun Radioamatöörit ry. Kotipaikka on Mikkelin kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja ylläpitää radioamatööriharrastusta paikkakunnalla.

OI4PM

OI4PM

Sodan aikaisen päämajan viestikeskus Lokin käyttössä on erikoiskutsu OI4PM, jota aktivoidaan ainakin 4. 6. puolustusvoimain lippujuhlan päivänä ja 6. 12. itsenäisyyspäivänä.

OI4JM

OI4JM

Mikkelin Jalkaväkimuseon myötävaikutuksella kerho on saanut erikoiskutsun OI4JM. Museon tiloissa on pysyvä osasto sodan ajan viestiradiokalustolle ja radioasema.